Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Een moderne kijk op karma

november 29 @ 20:00 - 22:00

Voordracht voor Jens Heisterkamp.

Is het denkbaar dat wij méér dan slechts één keer leven? Dat wij voor dit leven al meermaals bestaan hebben? Dat ons bestaan gevolgen zal hebben, ook na dit leven?
De idee van reïncarnatie en karma is relatief nieuw in het Westen. Ze is zeker niet ‘bewijsbaar’ in de gebruikelijke betekenis van het woord, maar ze is het waard om ernstig onderzocht te worden. Dit gebeurt in dit kleine boekje door gebruikmaking van het verstand. Daarbij worden kritische vragen gesteld: betekent karma dat je overal zelf schuld aan hebt? hoe zit het dan bijvoorbeeld met ziekte of beperkingen? En hoe verandert je kijk op het leven als je dat bekijkt vanuit het perspectief van reïncarnatie en karma?
Een moderne kijk op karma heeft als doel het openen van een perspectief om ‘wederbelichaming’ te begrijpen als een ontwikkelingsweg voor de individualiteit en als sleutel voor een nieuwe manier om de werkelijkheid te begrijpen.
Het boekje werd geschreven voor Jens Heisterkamp, doctor in de filosofie en werkzaam als hoofdredacteur van het Duitse maandblad Info3.
Met mogelijkheid tot aankoop van het gelijknamige boek van J. Heisterkamp.
Bijdrage: €10,00

Gegevens

Datum:
november 29
Tijd:
20:00 - 22:00

Organisator

Initiatiefgroep Antwerpen
E-mail
initiatiefgroep.antwerpen@antroposofie.be

Locatie

Hiberniaschool
Volkstraat 40
Antwerpen, 2000 België
+ Google Maps